Свържете се с нас

МАСКА CRESSI Z1 RED

129,00 лв.

In stock

SKU: DN410080 Categories: , , , , Tag: Product ID: 7973

Description

Следващото поколение маски за гмуркане на Cressi са оборудвани с технологията IDF, която предлага изключително зрително поле, а Calibro не прави изключение.

Патентованата технология Integrated Dual Frame се състои от съединяване на две твърди рамки, първата отзад на силиконовата основа и втората, пред първата, които поддържат лещите. Когато двете рамки се съединят и заключат заедно, силиконовата основа остава заключена в средата, за да гарантира перфектно уплътнение между лицевата част и лещата. Тази технология води до драстично намаляване на вътрешния обем, като същевременно държи лещите близо до очите, за да осигури широк зрителен ъгъл отстрани и в долната зона. Резултатът е маска с изключително хидродинамична форма и малък обем.

Маската е проектирана така, че интегрираното лице и рамката дават възможност за изключително хидродинамична и компактна форма. Calibro съчетава минимален вътрешен обем с феноменално зрително поле поради наклонения ъгъл на рамката.
Катарамите, както винаги, са директно интегрирани в твърдата основа чрез гъвкава гумена приставка, която ви позволява да регулирате и поставяте мундщука, без да измествате маската.

Additional information

Color

, ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МАСКА CRESSI Z1 RED”

Your email address will not be published.

Последно видяни