Свържете се с нас

CRESSI FROG PLUS WHITE

159,00 лв.

  • Идеални регулируеми плавници за Scuba diving, независимо дали сте начинаещ или напреднал леководолаз.
  • Frog Plus – използва патентована технология за формоване на Cressi с три материала, осигуряваща несравнима производителност.
  • Перото започва от горната част на пантофа на крака, което увеличава с 20% полезната повърхност в сравнение с традиционните плавници със същата дължина.

Описание

Последното попълнение на Cressi към обширната линия от световноизвестни плавници е плавника за гмуркане с отворена пета Frog Plus.

Frog Plus се отличава с много от страхотните характеристики на традиционните модели, заедно с представянето на революционен нов материал за перата, който е едновременно изключително издръжлив и почти неразрушим. Frog Plus използва патентования от Cressi метод за шприцоване на три материала. Трите материала се състоят от приятна удобна гума на пантофа на крака, която се простира нагоре по страничните релси на острието. Вторият материал е революционният нов технополимер с двойна плътност, който оформя перото и заедно с третия материал на силиконовата основа създава каналиращ ефект.

Ефектът на канализиране е характеристиката на перото, която позволява високо ниво на енергия да се предава както при удари нагоре, така и надолу.

Frog Plus също така включва патентованото позициониране на Cressi на пантофа под острието. Този дизайн увеличава работната повърхност на острието с 20%. Комбинацията от каналиращ ефект и пантофа на крака, монтиран под острието, създава много мощен и ефективен плавник с минимално напрежение за краката. Поради тези си характеристики перката Frog Plus е идеален избор за начално ниво и за напреднали водолази.

Новата Каишка EBS STRAP.  Cressi е разработил тази специална каишка, за да отговори на нуждите на най-взискателните водолази, които се нуждаят от удобно закопчаване за крака си, но все още практично и управляемо. Специалният му слот с широки размери улеснява обуването, дори когато носите дебели ръкавици или ръкави с три пръста за зимна вода. Каишката е изключително гъвкава, правейки настройките ненужни и в резултат на това е много по-лесно да оправите цялото си оборудване правилно през първите няколко метра от спускането си и плавниците остават на мястото си на крака, въпреки повишаването на хидростатичното налягане.

 

Съвети:

Съществуват две основни разновидности плавници – плавници с пантоф и плавници с каишка.
Плавниците с каишка имат по-универсално приложение, могат да се ползват от хора с различни размери на крака, но изискват употребата на чорапи или боти.
Плоската част на плавника, допринася за неговата мощност. Колкото по-дълго и/или твърдо е перото, толкова по-мощен е плавникът. И обратно – при по-късо и/или гъвкаво перо мощността намалява.

Съвети за съхранение: Да се съхраняват в хоризонтално положение, на сухо и защитено от светлина място.

Допълнителна информация

Размер плавници

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „CRESSI FROG PLUS WHITE“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последно видяни