Свържете се с нас

КОМПЛЕКТ CRESSI MAREA VIP LILAC

99,00 лв.

Налично

Описание

Маската Cressi Marea e eволюция на митичния модел Focus, най-универсалната и една от най-успешните Cressi-sub маски. Marea се възползва от подобрената лицева част на този модел, преработена на височина и дебелина и подобрена в рамка с опростена система за сглобяване, за да предложи изненадващо конкурентна цена. Детската версия Marea Junior има същите технически характеристики, но адаптирана за деца.

Дизайнът на рамката е сведена до минимум по дебелина и стъклата са леко под ъгъл, за да се подобри вертикалната и хоризонталната видимост.

Новите катарами се въртят във всички посоки благодарение на тяхното гъвкаво закрепване и регулиране с един бутон.

Нова 100% многофункционална маска, пригодена за апнея, гмуркане с шнорхел и гмуркане за деца. Много устойчива и подходяща също за използване във водолазни центрове или подводен туризъм.

Cressi Gamma, представлява шнорхел от висок клас, специално проектиран за постигане на перфектна анатомия по отношение на водолаза, с напълно заоблен прогресивен профил. Горен дефлектор за намаляване на навлизането на вода поради вълните, съчетан с ергономичен дизайн, така че да не влияе на въздушния поток. Прозрачна тръба от много гъвкав полиуретан със смесена текстура и матов гланц. Стените на тръбата са проектирани да поддържат необходимата твърдост в зоната на налягане, така че да не се нарушава циркулацията на въздуха в тази зона.
Самонастройващ се силиконов маркуч с гладка вътрешност, не влияещ на циркулацията на водата. Много удобен мундщук с дизайн, съчетаващ различна дебелина, благоприятстваща самоориентация и спомагащ да освободи челюстта на водолаза от напрежение. Страничен изпускателен клапан с елипсовидна силиконова мембрана, защитена, за да предотврати навлизането на пясъчни зърна. Връзката на дюзата / тръбата е особено безопасна срещу възможно случайно отделяне. Универсален за употреба, поставен отляво или отдясно на лицето.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „КОМПЛЕКТ CRESSI MAREA VIP LILAC“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последно видяни