Свържете се с нас

МАСКА CRESSI Z1 RED

139,00 лв.

Налично

Описание

Следващото поколение маски за гмуркане на Cressi са оборудвани с технологията IDF, която предлага изключително зрително поле, а Calibro не прави изключение.

Патентованата технология Integrated Dual Frame се състои от съединяване на две твърди рамки, първата отзад на силиконовата основа и втората, пред първата, които поддържат лещите. Когато двете рамки се съединят и заключат заедно, силиконовата основа остава заключена в средата, за да гарантира перфектно уплътнение между лицевата част и лещата. Тази технология води до драстично намаляване на вътрешния обем, като същевременно държи лещите близо до очите, за да осигури широк зрителен ъгъл отстрани и в долната зона. Резултатът е маска с изключително хидродинамична форма и малък обем.

Маската е проектирана така, че интегрираното лице и рамката дават възможност за изключително хидродинамична и компактна форма. Calibro съчетава минимален вътрешен обем с феноменално зрително поле поради наклонения ъгъл на рамката.
Катарамите, както винаги, са директно интегрирани в твърдата основа чрез гъвкава гумена приставка, която ви позволява да регулирате и поставяте мундщука, без да измествате маската.

Допълнителна информация

Цвят

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „МАСКА CRESSI Z1 RED“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последно видяни