Свържете се с нас

НЕОПРЕН FAST MAN 5mm

429,00 лв.

  • 5 мм хидрокостюм в двойно подплатен неопрен
  • Ultraspan материя върху ръцете и краката
  • YKK заден цип с подплата и система за спиране на водата
  • Антиабразионна армировка на коленете
  • Китки и глезени със система за спиране на водата / водонепропускливи уплътнения
  • Таблица с размери.

Описание

Елегантен, топъл и универсален костюм Cressi FAST, изработен от 5 мм неопрен с двойна подплата, добра изолация и максимално запазване на топлината.

Нов модулен хидрокостюм с нов дизайн и интересни технически решения, които гарантират забележително водоустойчиво уплътнение.
Подобрена кройка на панталона увеличава гъвкавостта.

FAST съчетава единично 5-милиметрово парче неопрен (предлага се и във версии с 3 и 7 мм) с отделно боне 5 мм. Тези елемента могат да бъдат закупени по отделно.

Fast костюма е особено удобен за носене, благодарение на новите двойно подплатени неопренови ръкави, с вътрешен маншон “Seal”, който осигурява водонепропускливо уплътнение. Това решение осигурява трайност и гарантира издръжливост не само на любителите, но и на водолазните центрове, които дават под наем оборудване и екипировка.

YKK® заден цип с уплътняваща система Aquastop®, представляващ гладък неопрен с вътрешен под цип, за свеждане до минимум проникването на вода.
Затварянето при врата има значително подобрен дизайн, който намалява навлизането на вода в тази критична точка. Затварящият капак вече е много по-широк и по-дълъг, за да предотврати проникването при накланяне на врата под вода.

Колянна област и раменет са изработени от Tatex® устойчиви на износване еластични подсилвания. Този тип армировка, практически не ограничава еластичността на неопрена, осигурява достатъчно здравина и улеснява позиционирането на хидрокостюма.
Особено еластична найлонова подплата от вътрешната и външната страна, оптимизират еластичността на неопрена.
Използва се най-качествен неопрен. както и при останалата част от колекцията мокри костюми на Cressi.

СЪВЕТИ:
След изполване в солена вода костюмите трябва да се измиват обилно със сладка вода. Сушат се на сянка, тъй като прякото слънчево въздействие разрушава бързо неопреновата материя. Съхраняват се закачени в сухи проветриви помещения при температура 5 – 25 градуса.

  • Ръчно пране
  • Да не се суши в сушилня
  • Забранено химическо чистене
  • Да не се глади

Допълнителна информация

Размер неопрени

, , , , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „НЕОПРЕН FAST MAN 5mm“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…

Последно видяни