Свържете се с нас

CRESSI PRO STAR YELLOW

109,00 лв.

Описание

  • Мощни плавници със средна дължина и твърдо перо.
  • Oптимален избор за напреднал шнорхелинг, любителска апнея и подводен риболов.
  • Термопластичното перо, позволява лесно да се осигури високоефективно задвижване при всяко гмуркане, като по този начин се избягва умората на мускулите на краката.
  • Усъвършенстваният саморегулиращ се пантоф предлага оптимален комфорт благодарение на иновативната анатомична структура с диференцирана твърдост и осигурява стабилна поддръжка и свобода на движение на стъпалото.
  • Намалена странична дебелина на ребрата на перото, благодарение на технологията „spina di pesce“, която подобрява лесната смяна на посоката и постигането на по-голяма инерция в края на перката.

PRO STAR са плавници, вдъхновени от професионалните модели за апнея и фридайвинг на Cressi, идеята е да се въведат на пазара плавници със средна дължина, като за целта се използва термопластичен полимер, който осигурява достигането на професионално ниво. Резултатът е плавник с класически дизайн и намалени размери, изненадващ със страхотна ефективност при гмуркане.

Отлична комбинация между устойчивост, мощност, комфорт и естетика.

Pro Star са най-мощните плавници от гамата Cressi (с изключение на специалните модели за дълбочинна апнея и фридайвинг) и представляват оптимален избор за напреднал шнорхелинг, любителска апнея и подводен риболов.

Съвети:

Изборът на плавници зависи от:

  • Условията, при които ще бъдат ползвани.
  • Основната цел на водолазните спускания.
  • Физическото състояние и подготовка на водолаза.

Плавниците повишават скоростта и ефективността на плувеца.  Придават по-голяма устойчивост на движението на водолаза, без да е необходимо участето на ръце.  Колкото по-големи са размерите на перото и колкото по-голяма е твърдостта му, толкова повече усилия са необходими при плуване, но съответно се постига и по-голяма ефективностост.

Съвети за съхранение: Да се съхраняват в хоризонтално положение, на сухо и защитено от светлина място.

Допълнителна информация

Размер плавници

, , , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „CRESSI PRO STAR YELLOW“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последно видяни