Свържете се с нас

Плавници GARA 2000 HF

169,00 лв.

  • Таблица с размери плавници Gara 2000
  • Дълги плавници, адаптирани за гмуркане на апнея и подводен риболов.
  • Перото има невероятна устойчивост на всякакъв вид удар, което прави почти невъзможно случайното счупване.
  • Плавници позволяващи подобрен контрол при движение.

Описание

 

Това са първите плавници на Cressi Италия, направени от три различни материала, слети в един и същ процес (патентована технология на Cressi). Всяка от тях се нанася върху отделни области на плавника в съответствие с нейните изисквания за гъвкавост, твърдост, реакция или устойчивост. По този начин необходимата динамичност и гъвкавост може да бъде разпределена за всяка зона, като резултата е по-голяма лекота и икономия на инерцията при плуване и гмуркане с Gara 2000.

Материали

Гъвкав еластомер – термо каучук – Shore 50º (сив цвят): прилага се върху области, които изискват гъвкавост и еластичност (върху предния край на джоба на крака и вътрешността на подметката), защото това влияе на комфорта на водолаза

Компактен еластомер Shore 90º (черен цвят): той е гъвкав, но не еластичен. Прилага се върху области, които изискват гумен състав, противоплъзгащ, но здрав и с голяма устойчивост (на надлъжните ребра и подметката на джоба). Този материал свързва критичната точка за предаване на силата на замаха, като избягва обичайните загуби на енергия.

Високомодулен пропилен: този материал, наследен от плавниците за апнея, има като основна характеристика изключително бързо предаване на енергията, съчетано с голямата си структурна твърдост. Нанася се върху върховете на плавниците и върху вътрешната зона на подметката. Материал, който е наистина здрав и реактивен и улеснява ефективното и пъргаво движение на плавниците.
Съществува ефективна връзка между усилията и ефективността, които очевидно превъзхождат традиционните материали при иновацията на Gara 2000.

Cressi Gara 2000 са плавници, родени от апнеята и фридайвинга, които са много ценени от инструктори по гмуркане.

Допълнителна информация

Размер плавници

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Плавници GARA 2000 HF“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последно видяни