Свържете се с нас

CRESSI GARA MODULAR IMPULSE BLACK

239,00 лв.

  • Дълги плавници със сменяеми пера, адаптирани за гмуркане на апнея и подводен риболов.
  • Перото на Gara Modular Impulse допълва гамата от пера на Cressi, като вкарва ъгъл на огъване от 29 градуса, което ви позволява допълнително да увеличите динамичните характеристики на плавника.
  • Перото има невероятна устойчивост на всякакъв вид удар, което прави почти невъзможно случайното счупване.
  • Антиплъзгащите се водни релси регулират потока на водата и подобравят ефективността.Така наречения Rondline връх на перото подобрява контрола при движение с плавниците.
  • Пантофът на Gara Modular е по-широк от другите модели плавници на Gara. Препоръчва се да го използвате с неопренови чорапи, за да имате подходящо прилягане. За използване без неопренови чорапи препоръчваме да закупите един размер по-малък.
  • Таблица с размери плавници Gara Modular

Описание

Модулната система Gara, въведена от Cressi, прави този плавник перфектен избор за дълбоко гмуркане и подводен риболов за водолази от всички нива.
Модулният дизайн позволява на потребителя да сменя перото за специфични цели за гмуркане, което го прави перфектен плавник за всякакви ситуации.
Всяко стандартно перо от фибростъкло или въглеродни влакна ще се сменя за минути, без да има съществени изменения.
Усъвършенстваният саморегулиращ се пантоф предлага оптимален комфорт благодарение на иновативната анатомична структура с диференцирана твърдост и осигурява стабилна поддръжка и свобода на движение на стъпалото.
Термопластичното перо с ъгъл от 29 градуса позволява лесно да се осигури високоефективно задвижване при всяко гмуркане, като по този начин се избягва умората на мускулите.
Плавниците могат да се носят удобно с или без неопренови чорапи.

Съвети:

Плавниците повишават скоростта и ефективността на плувеца. Придават по-голяма устойчивост на движението на водолаза, без да е необходимо участето на ръце.
Изборът на плавници зависи от:
• Условията, при които ще бъдат ползвани.
• Основната цел на водолазните спускания.
• Физическото състояние и подготовка на водолаза.
Колкото по-големи са размерите на перото и колкото по-голяма е твърдостта му, толкова повече усилия са необходими при плуване, но съответно се постига и по-голяма ефективностост и по-лесна дълбочина.

Съвети за съхранение: Да се съхраняват в хоризонтално положение, на сухо и защитено от светлина място.

Допълнителна информация

Size fins

, , , , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.