Свържете се с нас

ЖИЛЕТКА TRAVELIGHT BCD BLUE

Original price was: 919,00 лв..Current price is: 799,00 лв..

  • Компенсаторна жилетка с уникална комбинация от лекота и универсалност.
  • Тегло: 2,5 кг.
  • Размери: 36x25x15см.
  • Торба за съхранение и пътуване.

 

Код: Няма Категория: Product ID: 3095

Описание

Комбинацията от лекота, гъвкавост и оборудване правят този модел перфектен избор както за водолазни пътувания, така и за гмуркачи, които ценят комфорта, хидродинамиката и чувството за свобода, които предоставят леките тънки жилетки.
Свръхлеката структура на Travelight и нейната анатомична кройка, правят тази жилетка много плътно прилепнала и хидродинамична, оказвайки много малко съпротивление под вода.
Изключително практична за транспортиране със следните ограничения за заемано пространство и тегло: 2.5 кг (размер M) и благодарение на сгъваемата си форма, с обем за съхранение само 135 см³, (36x25x15), обикновен „малък пакет“.
Дизайнът на въздушната възглавница подобрява страничното разпределение на въздуха за естествен баланс на теглото. Тя съчетава традиционната структура със забележителна плаваемост и поради формата си до кръста и по-големите крила, тя е особено хидродинамична.
Два големи, дълбоки джоба с ципове, както и долни и странични капаци за осигуряване на достатъчно товароносимост.
Вградената система за претегляне Lock Aid System 2.0 улеснява автоматичното и интуитивно поставяне и изваждане на джобовете, дори докато носите жилетката, както и при тежки условия.
Тежестите пасват идеално на мястото си.
D-образният ринг, разположен на нивото на отвора на джоба, ограничава разтягането на материята и улеснява директното закачане на аксесоарите.
Механизмът за отделяне на джоба е с 15 мм пружинен ефект, в случай на инцидентни проблеми и др.
Джобовете са подсилени с твърда пластина за по-лесно плъзгане.
Всички размери са еднакви, от XS до XL, както и лявата и дясната страна, което улеснява поддържането на резервни части за фирмите.
Те са с капацитет до 4.5 кг всяка, с подвижни тежести.
Коланът за кръста е отделно от въздушната възглавница, така че жилетката винаги ще пасва точно, без чувство на стягане при надуване.
D-образните рингове от леки сплави са ъгловати.
Travelight включва новия инфлатор на Cressi, Direct System за лесна поддръжка и демонтаж, без необходимост от инструменти, изключително устойчив на пясък. Притежава традиционната система на Cressi за двойно филтриране на въздуха, за предотвратяване проникването на частици, които могат да запушат отвора на клапана.
Новият висококачествен модел е много атрактивен, благодарение на своето покритие, тегло и усещане. Новият шланг за инфлатор е изключително здрав и стабилен и включва водач за шланга.
• 100% многофункционална, подходяща за пътуване
• Лесна за сгъване раница
• Много лека и хидродинамична
• Комбинация от Nylon 420D + Nylon 210D
• Система за претегляне Lock Aid System
• Рингове от леки сплави
• Нов инфлатор 2011
• Включени джобове за тежести

Изключително практична за транспортиране със следните ограничения за заемано пространство и тегло: 2.5 кг (размер М) и благодарение на сгъваемата си форма, с обем за съхранение само 135 см³, (36х25х15), обикновен „малък пакет“.
Два големи, дълбоки джоба с ципове, както и долни и странични капаци за осигуряване на достатъчно товароносимост.
Инфлатор Direct System 2011: Метален филтър за приток на въздух под основата и цилиндричен филтър около клапана. Атрактивна и издръжлива. Повторно калибрирана скорост на напомпване, вече с 50% по-голяма.
Дизайн „Защита от пясък“…

Пристига сгъната в собствен калъф за носене
Коланът за кръста е отделно от въздушната възглавница, така че жилетката винаги ще пасва точно, без чувство на стягане при надуване…
Сгъваемият колан може да се използва и като колан за чатала

 

 

Допълнителна информация

Size Wetsuits

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.