Свържете се с нас

РЕГУЛАТОР CRESSI AC2 COMPACT DIN

419,00 лв.

 

Налично

Код: HX788051 Категория: Product ID: 9430

Описание

  • Тегло на първа степен: 450 грама
  • Тегло на регулатора: 153 грама

Регулатор AC2 COMPACT e с първа степен с балансирана мембрана. Малък и лек, с 2 изхода за високо налягане и 4 изхода за средно налягане. Изключително балансирана мембрана за много плавен въздушен поток. Дюза от неръждаема стомана, сменяема според срока за употреба. Полиуретанов свод с прикрепване тип висока “хватка” за предпазване на тялото и дробовете. Регулаторът DIN е сертифициран за налягане 300 бара.

Регулаторът AC2 COMPACT обединява надеждна сърцевина (клапан тип “Downstream”, сигурен и ефективен) с революционна структура с иновативни характеристики: изключително лек (само 135 г), не уморява челюстните мускули и осигурява по-добро придържане, с ергономичен дизайн, приляга удобно в устата и при движение на главата, обработен срещу надраскване, регулиране Dive-Pre dive с пряк достъп.

Водолазният регулатор AC2 COMPACT е с първа степен с балансирана мембрана. Одобрен за гмуркане в топла вода (температура над +10°C). Регулаторът DIN е сертифициран за налягане 300 бара.

Резултати от тестовете за сертифициране на дихателно усилие (симулация на налягане 50 м и вода 8 °C)

– налягане на бутилката от 50 до 200 бара: 1,1 джаул/л.

Дихателната работа е измерването на енергията (в джаули), изразходвана за вдишване/издишване на 1 литър.

Съвети за поддръжка:

В никакъв случай да не се използват разтворители или продукти на въглеводородна основа за почистване или смазване на регулатора. В никакъв случай да не се използват аерозолни и пропелентни продукти, които могат да повредят пластмасата.

Проверка на регулаторите

Cressi препоръчва извършване на технически преглед на регулатора на всеки 2 години и проверка поне 1 път в годината. Прегледите и проверките трябва да се извършват от сертифициран сервиз на Cressi. Препоръчва се и проверка на регулатора след интензивен сезон (над 100 гмуркания) или след дълъг период на съхранение.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „РЕГУЛАТОР CRESSI AC2 COMPACT DIN“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последно видяни