Свържете се с нас

МАСКА CRESSI CALIBRO GREEN

129,00 лв.

• Изработена с патентованата IDF технология на Cressi.
• Закалени стъкла, които увеличават зрителното поле и видимостта.
• Маска с много малък вътрешен обем.
• Регулируеми катарами, свързани с гумена лента към рамката, увеличаващи комфорта.

Налично

Описание

Следващото поколение маски за гмуркане на Cressi са оборудвани с технологията IDF, която предлага изключително зрително поле, а Calibro не прави изключение.

Патентованата технология Integrated Dual Frame се състои от съединяване на две твърди рамки, първата отзад на силиконовата основа и втората, пред първата, които поддържат лещите. Когато двете рамки се съединят и заключат заедно, силиконовата основа остава заключена в средата, за да гарантира перфектно уплътнение между лицевата част и лещата. Тази технология води до драстично намаляване на вътрешния обем, като същевременно държи лещите близо до очите, за да осигури широк зрителен ъгъл отстрани и в долната зона. Резултатът е маска с изключително хидродинамична форма и малък обем.

Маската е проектирана така, че интегрираното лице и рамката дават възможност за изключително хидродинамична и компактна форма. Calibro съчетава минимален вътрешен обем с феноменално зрително поле поради наклонения ъгъл на рамката.
Катарамите, както винаги, са директно интегрирани в твърдата основа чрез гъвкава гумена приставка, която ви позволява да регулирате и поставяте мундщука, без да измествате маската.

Благодарение на матовото си покритие Calibro предотвратява отраженията във водата.

Calibro е идеална маска за гмуркане,и по конкретно за свободно гмуркане и подводен риболов, тъй като е създадена за да осигури на водолаза усещане за пълна свобода и комфорт.

СЪВЕТИ:
Въздухът между стъклото на маската и лицето представлява т.нар. вътрешен обем на маската. Маската се прилепя при гмуркане, следователно налягането оказва натиск и се намалява вътрешния обем, в резултат маската се прилепя на лицето. За да се избегне този болезнен момент, вътрешното налягане на маската трябва да се регулира спрямо външното, оказвано от водата. Това се постига чрез леко издухване на въздух през носа.
Въздухът при подводните спортове е изключително ценен, затова изравняването на наляганията трябва да се извършва с минимално усилие.
За фридайвинг и подводен риболов е необходима маска с възможно най-малък вътрешен обем, осигуряващ по-лесно изравняване на налягането.

Допълнителна информация

Цвят

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „МАСКА CRESSI CALIBRO GREEN“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последно видяни