Свържете се с нас

Плавници AGUA AQUAMARINE

75,00 лв.

  • Повишават с 20% ефективността и скоростта на плуване, в сравнение с традиционните модели със същата дължина. Идеален избор за начинаещи без специална физическа подготовка и опит в подводните спортове.
  • Усъвършенстваният саморегулиращ се пантоф предлага оптимален комфорт благодарение на иновативната анатомична структура с диференцирана твърдост и осигурява стабилна поддръжка и свобода на движение на стъпалото.
  • Пантофът е компютърно проектиран и гарантира идеалното предаване на тягата от движението на краката към перата на плавника.

Модел, одобрен от CMAS (Световна Подводна Федерация) за състезание по плуване с плавници.

Описание

Agua е много лесен за използване плавник и не изисква специална физическа подготовка и осигурява отлично представяне, без да уморява краката.

Благодарение на най-новите технологии и опита на Cressi в разработването на подобни продукти, те успяват значително да намалят теглото на тези плавници в сравнение с други в тази категория, като същевременно запазват отлична ефактивност.

Пантофът предлага оптимален комфорт благодарение на иновативната анатомична структура с диференцирана твърдост и осигурява стабилна поддръжка и свобода на движение на стъпалото.

Съвети:

Плавниците с пантоф са препоръчват за начинаещи водолази и за сравнително високи температури на водата (над 20 градуса), за водолазни спускания за развлечение, в райони без силно течение.
Най-важното при избора на плавници е изпробването за добро прилепване към крака.

Съвети за съхранение: Да се съхраняват в хоризонтално положение, на сухо и защитено от светлина място.

Допълнителна информация

Размер плавници

, , , , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Плавници AGUA AQUAMARINE“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…

Последно видяни